Gyógyír Tanya

Gyógyír dobkör Barát István Zsolt vezetésével

Helyszín

Gyógyír Tanya

Időpont

június 3.
18:00
 - 20:00

Ár

Ingyenes (Adományt elfogadunk)

8056 Bakonycsernye, Rózsa utca 24.

Ingyenes

2023. június 3., szombat, 
18:00-
20:00 

Kedves Érdeklődők!
Szeretettel hívunk és várunk mindenkit egy közös éneklésre, dobolásra.
Vendégünk és erre az alkalomra dobkör vezetőnk Barát István Zsolt..
Ha szeretnéd megtapasztalni a hangok és energiák közösségépítő és megtartó erejét, tölts el körünkben egy kis időt. Nem baj, ha nincs dobod, ha csak tapasztalni szeretnél, ülj közénk.
A dobolás elött 15.00-17.00-ig Barát István Zsolt előadást tart Magyarok Nepálban – őseink nyomai és a hun-szkíta hagyaték a Himalájában címmel.
A rendezvény szabadtéri, ezért kérlek, hogy ennek megfelelően készülj. Szintén kérjük, hogy házi kedvenceiteket ne hozzátok magatokkal, mert azok kontrolljai nem megoldhatóak.
A részvétel ingyenes, adományokat elfogadunk, amiket a tanya közösségi tereinek fejlesztésére fordítunk. Kérjük, hogy a program elött minimum fél órával érkezz, hogy a tűz megrakásának előkészületeiben is ott tudj lenni. ” kell idő, hogy az úti poraidat levedd”
Figyelmetekbe ajánlanánk a http://gyogyirshop.hu oldalunkat. Amennyiben a program előtt keddig itt megrendelést adsz le, lehetőséged lesz a programon a rendelés átvételére, így a szállítási költséget megtakaríthatod. Kérjük, hogy ebben az esetben a megjegyzésbe írd oda, hogy dobkörön átveszem.

A program befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy részt vételi szándékotokat időben jelezzétek.

Ez is érdekelheti

Jelenleg nincs ajánlott induló programunk