Gyógyír Tanya

Nyitott műhely, zsírral, olajokkal történő kivonások Kenőcs készítése

Helyszín

Gyógyír Tanya

Időpont

május 20.
09:30
 - 16:30

Ár

12500 Ft*

Kedves érdeklődők!

Tematikus programunk ezen alkalmával megismerkedhettek a hagyományos népi gyógyászatban használatos olajokkal, zsírokkal történő kivonási módszerrel.

Jellemzően öt kivonási módszert különböztetünk meg, melyeket az ősidőktől fogva használtak elődeink.. Ezen alkalommal szeretnénk megmutatni, az olajok, zsírok alkalmazásával miként készítünk krémeket, kenőcsöket, macerátumokat..

Az évszaknak megfelelően begyűjthető növényekkel ismerkedünk egy túra keretén belül. A természetben, ebben az időszakban fellelhető, jellegzetes gyógynövények felismerését, gyűjtési, feldolgozási és alkalmazási módjait ismerhetjük meg.

Közösen elkészítünk egy bőrápoló, sebkezelő kenőcsöt.

Mit vigyek magammal?

  • Olló
  • Kosár

Mit tanulhatok?

  • Macerátum készítés fortélyait
  • Kenőcs készítést

Mit biztosítunk?

  • A kenőcskészítéshez szükséges alapanyagokat, eszközöket
  • Kötényt
  • Kávét, teát

8056 Bakonycsernye, Rózsa utca 24.

Ár: 12500 Ft*

Előleg: 2500 Ft*

2023. május 20., szombat, 
9:30-
16:30 

A program befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, hogy részt vételi szándékotokat időben jelezzétek. A jelentkezést CSAK akkor tudjuk véglegesíteni, ha előleget elutaltad. Amennyiben valami okból kifolyólag a programon nem tudsz részt venni, úgy az előleget 90 napig felhasználhatod bármelyik aktuális programra, vagy levásárolhatod előzetes egyeztetés után a www.gyogyirshop.hu oldalon.

A helyszínen bankkártyás fizetési lehetőség is adott.

*A program megkezdése előtt minimum 7 nappal történő előzetes egy összegű fizetés esetén 1 500 forint kedvezményt adunk. A részvételi helyek száma limitált, így csak a befizetés utáni visszaigazolás esetén tudjuk garantálni a részvételi lehetőséget. A 7 napon belül történő jelentkezésnél 2 500 forint előleg elutalása utáni visszaigazolás, szintén feltétele, a garantált részvételi lehetőségnek. A program lemondása esetén a befizetett összegből 2 500 forint bánatpénz visszatartásra kerül, mely a tárgy évben, a rendezvény sorozatunk, bármelyikén felhasználható, az év végével ennek lehetősége megszűnik.

Ez is érdekelheti

Jelenleg nincs ajánlott induló programunk