Gyógyír Tanya

Zsályakötegek

Zsályakötegek

A zsálya a tértisztítást, védelmet és a gyógyulást szimbolizálja. Ősidők óta használatos tértisztító gyógynövény,
A fehér zsálya (Salvia apiana) füstje eltávolítja az ártó gondolatokat, rossz érzéseket, de még egyes mikrobákat és rovarokat is. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják és tisztítják otthonaikat könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak.
A fehér zsálya az amerikai őslakos indiánok számára a négy szent növény egyike (zsálya, édesfű, vörös cédrus és a dohány)
A fehér zsálya füstölés előnyei:
-A növényi füstölő kötegek a hagyományos füstölőpálcákhoz és kúpokhoz képest egy különleges, természetközelibb füstölő élményt nyújtanak.
-A zsályának antibakteriális hatású a füstje, a levegőben lévő baktériumok 94%-át megsemmisíti.
-Erős energetikai tisztító hatású
-Terek és tárgyak energetikai tisztításához is ajánljuk, valamint a test, lélek és elme megtisztulását célzó szertartások és tevékenységek során is támogatja a folyamatot.
-Kiváló kiegészítő meditációhoz.
-Mivel megszabadít a negatív energiáktól, ezért emeli a hangulatot, és csökkenti a stresszt.
-Tértisztítás után kellemesebb lesz a közeg a helyiségben, az adott szobában javul az alvás minősége is.
Mivel bő és sűrű füsttel ég, egy alkalommal általában csak egy kis rész használódik el, ezért egy köteg is sokáig elegendő.
Legújabb Web áruházunkban www.spiriguru.hu széles választékát találjátok a köteges Zsálya füstölőknek. Személyes átvételi lehetőség is lehetséges Érden, Bakonycsernyén és Székesfehérváron.